Suljettu, avaamme jälleen  1.5.2024


Suljettu, avaamme jälleen 1.5.2024

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Tampereen Vauhtipuisto ry
Sammonkatu 9 LH1
33540 Tampere
Y-tunnus: 2609061-4

Rekisterin nimi

Tampereen Vauhtipuisto ry:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan kaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, etunimi, sukunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa

Tietojen luovutus

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille. Tilausten käsittelyn johdosta osa tiedoista voi sijaita yrityksen tavarantoimittajilla.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Käyttäjillä on lainmukainen (henkilötietolaki 30 §) oikeus kieltää tietojensa käytön myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Kielto tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot sekä vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaus

Verkkosivuston käyttäjillä on oikeus pyytää korjaamaan tai poistamaan rekisteriin tallennetun virheellisen tiedon. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Toimitusehdot
© Kaanaa Center 2023